Bakan Tunç’tan Fırıncıoğlu’na destek turu!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Bartın’da gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu için destek istedi. Girdiği bir berber dükkanında Bakan Tunç, “Sen insanları güzelleştir, biz de Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile Bartın’ımızı güzelleştirelim.” dedi. Ziyaretleri sırasında çocuklara oyuncak, vatandaşlara da karanfil dağıtan Bakan Tunç, hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Bu haber 2024-03-28 15:26:02 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

 

“Bartın’ı güzelleştirelim”

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala memleketi Bartın’da çalışmalara destek veren Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç, Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile Bartınlıların sevgi ve desteğini kazanmak için çalışmalarını sürdürdü.

 

 

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte vatandaşlardan destek isteyen Bakan Tunç'a, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, MHP MYK üyesi Cemal Akın, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, Belediye Meclis Üyesi adayları, İl Genel Meclisi adayları ile parti teşkilatları da eşlik etti.

 

 

Bakan Tunç, esnaf ve vatandaşlardan Cumhur İttifakı’nın adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu için destek isterken aynı zamanda talepleri de dinledi.

 

 

Bartın’ın “birliğin gücüyle” hak ettiği değere ulaşacağını belirten Tunç, hemşerilerinin yakın ilgisiyle karşılaştı.

 

 

Vatandaşlarla yaptığı diyaloglarla gülümseten Bakan Tunç, girdiği bir berber dükkanında “Sen insanları, biz de Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile birlikte Bartın’ımızı güzelleştirelim. Fırıncıoğlu ile devam.” diyerek esnaflardan destek istedi.

 

 

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Fırıncıoğlu için Cumhuriyet Meydanı’ndan başladığı destek turuna Davut Fırıncıoğlu Caddesi boyunca devam eden Bakan Tunç’a bir manav bir kasa çilek hediye etti.

 

 

Ziyaretleri sırasında hemşerileriyle hatıra fotoğrafları da çektiren Bakan Tunç, karşılaştığı vatandaşlara karanfil, çocuklara ise oyuncak verdi.

 

 

Bakan Tunç, Cumhur İttifakı olarak Bartın’ın hak ettiği değeri kazanması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirterek 31 Mart yerel seçimlerinde Bartınlıların desteğini istedi.

 

 

 

 

ETİKETLER : Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›