Aldatmaz, kendi seçimi gibi harıl harıl çalışıyor!

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Bartın’da sahadan hiç ayrılmayan AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, kendi seçimi gibi harıl harıl çalışarak adaylarına destek istiyor.
Bu haber 2024-03-27 15:15:00 eklenmiş ve 287 kez görüntülenmiştir.

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti milletvekilleri, TBMM'nin 2 Nisan'a kadar ara vermesinin ardından, seçildikleri ve görevlendirildikleri illerde yerel seçimler için çalışma yürütüyor.

 

 

Temsil ettikleri illere giden milletvekilleri için Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi ile İl Seçim Koordinasyon merkezlerince programlar hazırlandı. Bu programlar kapsamında tüm milletvekilleri, il ve ilçelerde vatandaşlarla buluşuyor. Ayrıca milletvekilleri, ev ve esnaf ziyaretlerine ağırlık vererek talepleri dinliyor.

 

 

Seçimler için partilerine destek isteyen milletvekilleri, kendi seçim bölgelerinin yanı sıra görevlendirildikleri ve koordinatörlüklerini yürüttükleri illerde çalışma yapıyor.

 

 

AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da kendi seçim bölgesi Bartın’da hem belediye başkan adayları hem de il genel meclisi için gece gündüz harıl harıl çalışıyor.

 

 

Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ile her gün esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Aldatmaz, ilçe ve beldelerde de belediye başkan adayları, meclis üyeleri ve il genel meclisi adayları için destek istiyor.

 

 

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti teşkilatları ve Cumhur İttifakının saha çalışmalarına katılan Aldatmaz, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisi ve samimiyetiyle karşılanıyor.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Yusuf Ziya Aldatmaz Bartın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›