Bartın, Cumhur İttifakının dev iftarında buluştu

Bartın’da Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun düzenlemiş olduğu iftar programında Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran 5 bin kişi oruçlarını birlikte açtı. Katılımın yoğun olduğu iftar programında konuşan Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç, birliğin gücüyle Bartın’ın kazanmasını hep beraber sağlayacaklarını belirtirken 31 Mart’ta seçmenlerin vereceği kararla gerçek belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğine inandıklarını dile getirdi. 31 Mart için Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu için rekor bir destek isteyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “31 Mart Milli İrade Bayramı”nın Bartın’ın bayramı olmasını temenni ederek “Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu burada üretken belediyecilik yapacak, gerçek belediyecilik yapacak. Gerçek ve üretken belediyecilik adaletli belediyeciliktir. Her mahalleye eşit hizmet götürecek. Şehrimizi daha müreffeh hale getirmek için çalışacak. Biz de ona hükümet olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın.” dedi. AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da 31 Mart akşamı Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’yla yeni bir dönemin başlaması için birliğin gücüne destek isterken Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Bartın halkından 5 yıllığına yetki isteyerek seçimin sonucunda kazananın Bartın olacağını vurguladı.
Bu haber 2024-03-26 15:01:12 eklenmiş ve 372 kez görüntülenmiştir.

 

Bakan Tunç, “birliğin gücü” için Fırıncıoğlu’na rekor destek istedi

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Cumhur İttifakı geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirdiği büyük iftar programı ile birlikte gönül sofrasını Bartınlılara açtı.

 

 

Cumhuriyet Meydanı’ndan kurulan binlerce kişilik sofralarda 5 bin kişi birlikte oruç açtı.

 

 

Tek tek masaları dolaşarak iftar programına katılan herkesle sohbet eden Fırıncıoğlu, Bartın halkının Ramazan ayını tebrik etti.

 

 

Cumhur İttifakının büyük iftar programına seçim çalışmalarını Bartın’da sürdüren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik, parti teşkilatları, Meclis Üyesi adayları ile binlerce kişi katıldı.

 

 

Fırıncıoğlu: “Kaybeden hiç kimse olmayacak, kazanan Bartın olacak”

 

 

Programda konuşan Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Bartın halkından 5 yıllığına yetki isterken seçimin sonucunda kazananın Bartın olacağını vurgulayarak “Ben 1 yıldan beri Cumhur İttifakının gücüyle Bartın’da yapılamayanları yaptım. Şuanda da yeniden Cumhur İttifakının adayı olarak karşınızda sizlerleyim. Herkesin siyasi görüşüne saygı duyuyorum ama belediyeciliğin de parasız olmayacağını da bilen biriyim. Bartın Belediyesi’ne her ayın 8’inde para geliyor, işçinin, memurun maaşını verdikten sonra, ikramiyesini dağıttıktan sonra geriye kalan parayla 22 tane mahalleye hizmet ediyoruz. Sizlerle paylaşmış olduğum projelerin belediyenin gücüyle değil, devletin imkanlarıyla yapılabileceğini çok iyi bilmenizi isterim. Ben hayatım boyunca yapabileceğim şeye ‘evet’, yapamayacağım şeye de ‘hayır’ dedim. Beni bu göreve bundan tam bir sene önce layık gören Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç’a, Sayın Bakanımız Yusuf Ziya Aldatmaz’a, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a, MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Cumhur İttifakının kurucusu olduğu için, bizleri Bartın’da bir araya getirdiği için, Cumhur İttifakının gücüyle Bartın’ın seçimini kazanabilmek için bize bu yolda verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim, ben onlara layık olabilmek için elimden geldiğince çalıştım. Şimdi 5 senelik göreve talibim. Bu seçimin sonucunda kaybeden hiç kimse olmayacak, kazanan Bartın olacaktır.” dedi.

 

 

Özçelik: “Meydandan sandığa da yansıyacak”

 

 

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik de Cumhur İttifakının öneminin altını çizerken birliğin gücünün sandığa da yansıyacağını söyleyerek “Cumhur İttifakı seçim ittifakı değildir. Cumhur İttifakı, 15 Temmuz akşamındaki o karanlık gecenin ardından doğmuş vatan, millet, bayrak sevgisi olanların oluşturmuş olduğu bir ittifaktır. Bu ittifak her geçen gün büyüyerek Anadolu’yu sarıyor. İnşallah bu birliktelik bu meydandan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde de sandığa yansıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

 

Arslan: “Yeni bir sayfa açalım istiyoruz”

 

 

Meydanı dolduran kalabalığa yönelttiği “31 Mart’ta Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu seçmeye hazır ve karalı mıyız?” sorusuna “evet” yanıtını alan AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, “Bartın bizim ortak paydamız ve yeni bir sayfa açalım istiyoruz. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, ortak paydanız Bartın olsun, Bartın’ımızın gelişmesi ve büyümesi olsun.” diye konuştu.

 

 

Akın: “Cumhur İttifakı olarak başarılı olmak istiyoruz”

 

 

MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın, “Türkiye Yüzyılı” vurgusu yaptığı konuşmasında 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak bütün Türkiye’de başarılı olmak istediklerini ifade ederken şunları söyledi:

 

 

“Türkiye’de çok önemli gelişmeler oluyor, bu gelişmeleri Türkiye Yüzyılı’nda Cumhur İttifakıyla beraber daha yukarılara taşıyoruz. Türkiye Yüzyılı’na mühür vuracak, Türk yüzyılı olacak şekilde çalışmalar yapılıyor. Türkiye büyüyor, daha da büyüyecek ve biz inanıyoruz ki süper ülke olacak. Süper ülke olmak noktasında da seçimlere giriyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı olarak bütün Türkiye’de başarılı olmak istiyoruz. Bartın’da da 8 seçim bölgesinde Cumhur İttifakı başarılı olarak Türkiye Yüzyılında onlarla hazırlanmak istiyoruz. İnşallah teveccüh buyurulur, bu teveccühle de hem bölgemiz hem belediyeler hem vatan kazanır. Güzel günler hepimizin olsun.”

 

 

Aldatmaz: “Ramazan Bayramı’nda çifte bayram yapacağımıza inanıyorum”

 

 

31 Mart akşamı Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’yla yeni bir dönemin başlaması için birliğin gücüne destek isteyen AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz da konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 

 

“31 Mart’ta bir yerel seçim var. Bu seçim genel seçim değil, belediye başkanı, belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri, muhtarların seçileceği yerel yöneticilerin seçileceği bir seçim. 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta ili seçim yaptık. Bu seçimlerde verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız 28 Mayıs’ta seçildi ve hükümeti kurdu. Kurduğu hükümette Adalet Bakanlığı gibi önemli bir görevi 16 yıl Bartın Milletvekilliği yapan Sayın Yılmaz Tunç’a verdi ve Adalet Bakanımız oldu. 9 aydan beri hükümetimiz iş başında. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçim Bartın’ın birlik beraberlik seçimi. Bu seçimde Bartın Belediye Başkanını ve Belediye Meclis Üyelerini seçeceğiz, Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçmeyeceğiz. Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu oldu. Bizler de Adalet Bakanım ve ben Bartın Milletvekili olarak, Cemal Akın MHP MYK Üyesi olarak birlikte önümüzdeki 4,5 yıllık seçimsiz dönemde Bartın’a hizmet etmek için ‘birliğin gücüyle’ hareket edeceğiz. 31 Mart akşamı Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’yla yeni bir dönemin başlaması için Bartınlı hemşerilerimden birliğin gücüne destek vermelerini istiyorum. Şimdiden 31 Mart bayramının hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Ramazan Bayramı’nda çifte bayram yapacağımıza inanıyorum.”

 

 

Bakan Tunç: “Bartın’ımıza ne yapsak azdır”

 

 

Adalet Bakanı Av. Yılmaz Tunç, Bartın’a hükümet olarak 22 yıldan bu yana önemli eserler kazandırdıklarını ve kentin üniversite şehri olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

 

 

Bartın'ın tünelleri, barajları, okulları, organize sanayi bölgesindeki yeni fabrikalarıyla gelişmesini, kalkınmasını sürdürdüğünü belirten Tunç, iktidarları döneminde eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adaletten güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanı güçlendirmek için çalıştıklarının altını çizerken Türkiye'nin enerjide bağımsız, savunma sanayinde güçlü, teröre ve dış tehditlere karşı dirayetli ülke olarak yoluna devam edeceğini vurguladı.

 

 

Terörün her türlüsünün kökünü kazıyıncaya kadar mücadelelerini sürdüreceklerini, çocukları, gençleri huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içerisinde çalışmaya devam edeceklerine değinen Bakan Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarını ve ülkenin demokrasi standardını yükselttiklerini kaydetti.

 

 

Bartın'da 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak seçime girildiğini anımsatan Bakan Tunç, birliğin gücüyle Bartın’ın kazanmasını hep beraber sağlayacaklarını anlatırken 31 Mart’ta seçmenlerin vereceği kararla gerçek belediyecilik hizmetlerinin artarak devam edeceğine inandıklarını dile getirdi.

 

 

31 Mart için Cumhur İttifakının Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu için rekor bir destek isteyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “31 Mart Milli İrade Bayramı”nın Bartın’ın bayramı olmasını temenni ederek şöyle konuştu:

 

 

“Evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabı Kurtuluş ayı Ramazan-ı Şerif'in artık ortasına doğru geliyoruz. Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin. Bizi bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren çok değerli başkanlarımıza huzurlarınızda çok çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar. Emeği geçen herkese, ellerine sağlık diyoruz. Cumhuriyet Meydanı'mızı dolduran, Bartın’ımızda artık yollara taşan bu güzel sofrada sizlerle beraber olmaktan duyduğumuz memnuniyeti öncelikle belirtmek istiyorum, Rabb'im Ramazan Bayramına da böyle birlik, beraberlik içerisinde erişmeyi nasip eylesin inşallah. Tabii öncelikle bayrama ulaşmadan önce arada bir milli irade bayramına hep beraber hem Bartın olarak hem de Türkiye olarak kutlamayı nasip eylesin.

 

 

Bartın’ımız, Karadeniz’in incisi, Batı Karadeniz’in en güzel şehri, sular kenti, doğa harikası ve en güzel insanların bulunduğu şehir… Dolayısıyla Bartın’ımıza ne yapsak azdır. Bartın'ımıza hükümet olarak 22 yıldan bu yana önemli eserler kazandırdık ve Bartın’ımız bir üniversite şehri olma yolunda hızla ilerliyor. Bartın’ımız tünelleriyle, barajlarıyla, okullarıyla, organize sanayi bölgesindeki yeni fabrikalarıyla gelişmesini, kalkınmasını sürdürüyor. Turizm yatırımlarıyla da inşallah sahil şeridindeki güzel ilçelerimiz iç kesimlerdeki doğa harikası yerlerimizle beraber turizmde de Bartın’ımızı öne çıkarmaya devam ediyoruz.

 

 

“Bayrağı inşallah daha da yukarılara taşıyacak”

 

 

Şimdi önümüzde 31 Mart’ta bir seçim var. 31 Mart seçimlerinde Bartın’da AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifak olarak beraber giriyoruz. Birliğin gücüyle inşallah Bartın'ın kazanmasını hep beraber sağlayacağız. Adayımız Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu. Tabii babası Davut Fırıncıoğlu da Bartın’da geçmişte yıllarca burada belediye başkanlığı yapmış. Darbeden önce seçilmiş 12 Eylül darbesinden önce, sonra darbeciler onu indirmiş, tekrar gelmiş, tekrar seçilmiş. 18 yıl burada belediye başkanlığı yapmış. Vefat ettiğinin sonrasında da Bartın il olmuş. Vefat ederek görevden düşmüş. Şimdi yıllar sonra onun evladı Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak Bartın’da Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Cemal Akın başkanımızdan aldığı bayrağı inşallah daha da yukarılara taşıyacak. Bartın'ımızda belediyecilik hizmetleri noktasında onun projelerinin bir bir hayata geçmesi ve Bartın'ın güzel eserlere kavuşması konusunda ona hep destek olacağız. Burada memleketimizde taş üstüne taş koyuluyorsa biz buna seviniriz. İnşallah bunu hep beraber hem yerel kalkınma anlamında gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hem de hükümet çalışmaları olarak devam edeceğiz.

 

 

“Bu sinerji Bartın’ımıza değer katacak”

 

 

Burada hükümet belediye uyumunu tam bir şekilde sağladık. İlçelerimizde de ittifakız Amasra ilçemizde Ahmet Reis, Kurucaşile ilçemizde Hulusi Sayın, Ulus ilçemizde de Hasan Hüseyin Uzun, ortak adaylarımız. beldelerimizde de arkadaşlarımız inşallah oralarda da yarışarak Cumhur İttifakı’nın adayları başarılı bir şekilde seçimden çıkacaklar. Biz buna yürekten inanıyoruz. Bartın’ımızda tam bir ittifak var. Cumhur İttifakı’nın tam bir kardeşliği var. İnşallah bu sinerji Bartın’ımıza değer katacak yatırımları da beraberinde getirecek inşallah. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

 

 

“Milletimiz ‘Cumhur İttifakı'yla durmak yok, yola devam’ dedi”

 

 

Biz Cumhur İttifakı olarak bir seçim ittifakı değiliz. 10 ay önce burada ülkemizde bir seçim oldu. 10 önce karşımızda bir ittifak vardı. Nerede şimdi bu ittifak? Cumhurbaşkanı olarak aday gösterecekleri kişiyi kendi partilerine, genel başkan olarak bile layık görmediler, attılar kenara. Cumhurbaşkanı yardımcıları adayları vardı, bugün İstanbul, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları da Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayıydı sözde. Kürsülere ‘Cumhurbaşkanı Yardımcısı’ diye anons edip çıkardılar. Ne oldu? Millet gördü kaosu ve ‘olmaz böyle bir şey’ dedi ve sandıkta cevabı verdi. 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçildi. O cumhurbaşkanı yardımcıları bugün birbirlerine düştüler. Birbirlerini eleştiriyorlar, birbirine demedikleri lafları bırakmıyorlar. Bunlar eğer bir iktidar olsalardı cumhurbaşkanı yardımcıları olarak göreve gelmiş olsalardı bunlar iktidarı paylaşabilirler miydi? Bir kaos görüntüsü olmaz mıydı? Türkiye’yi bir kaosa sürüklemek istediler. Ama milletimiz buna müsaade etmedi ve ‘Cumhur İttifakı'yla durmak yok, yola devam’ dedi.

 

 

“İnsanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz”

 

 

Bizim siyasetimizin merkezinde insan vardır. Biz ‘önce insan’ deriz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. Eğitime önem verdik, sağlığa önem verdik. Bakınız Bartın'da 41 tane yeni okul yaptık. Üniversiteler, yurtlar bunlar gençlere verdiğimiz değerin göstergesidir. Yine Bartın'ımızda 400 yataklı şehir hastanesi yaptık. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz ve anjiyosundan kalp ameliyatına varıncaya kadar bütün sağlık hizmetlerinin hatta çevre illere de hizmet verebilecek büyük bir sağlık kompleksini Bartın’a kazandırdık. Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. Güçlü insan olacak ki aile güçlü olsun. Aile güçlü olacak ki toplum olarak güçlü olalım. İşte önce insan demeye devam edeceğiz. İnsanımızı güçlendirmeye devam edeceğiz.

 

 

“Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz”

 

 

İstikrarlı kalkınma hamleleriyle 81 vilayetimizi yatırımlarla donattık. Yine donatmaya devam edeceğiz. Türkiye’yi enerjide bağımsız, savunma sanayinde güçlü, teröre karşı dirayetli, dış tehditlere karşı dirayetli bir ülke olarak yolumuza devam edeceğiz. Terörün her türlüsüyle mücadele ederek terörün kökünü kazıyıncaya kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz ve çocuklarımızı, gençlerimizi huzurlu bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içerisinde Cumhur İttifakı olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

 

 

“Türkiye yüzyılı olacak”

 

 

Dünyada da adaleti savunmaya, hakkı savunmaya dengeli dış politikamızla Türkiye eksenini kurmaya devam edeceğiz. Mazlumun hakkını savunmaya devam edeceğiz. Filistinli mazlumları savunmaya devam edeceğiz. Dünya 5’ten büyüktür demeye devam edeceğiz. Dünyada insan haklarının savunucu bir ülke olarak öne çıkmaya devam edeceğiz. Temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdık. Türkiye'nin demokrasi standardını yükselttik. Darbelere, muhtıralara karşı daha dirençli olmasının yolunu açtık. Gerçekleştirdiğimiz o büyük reformlarla anayasa değişiklikleriyle sizlerin verdiği o ‘evet’ oylarıyla bu reformlar hayata geçti ve bugün Türkiye her zamankinden daha güçlü ve demokrasisi ve cumhuriyeti güçlü bir ülke. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçerek de büyük bir reform yaptık. O krizler üreten, koalisyonlar üreten, siyasi krizlerden ekonomik krizlere, ekonomik krizlerden anarşiye, oradan vesayetçi darbeci anlayışların üretilmesine yol açan, teröre yol açan o darbeci anlayışı yeşerten o 1990’lı yıllarda bu ülkeye büyük sıkıntılar çektiren, 1,5 yılda bir hükümetlerin değiştiği o krizler üreten sistemi geride bıraktık, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle Türkiye yüzyılının inşasına başladık, temellerini attık. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı inşallah dünyada Türkiye yüzyılı olacak. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

 

 

“Birliğin gücünü Bartın'da göstereceğiz”

 

 

Türkiye yüzyılının şehirleri arasında Bartın’ımızı da bir marka şehir yapacağız. İlçeleriyle beraber, Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'yla beraber, meclis üyelerimizle beraber el ele vereceğiz, kol kola vereceğiz. Birliğin gücünü burada Bartın'da göstereceğiz inşallah. Hazır mıyız? Kararlı mıyız? Rekor bir oy, 31 Mart’ta Bartın’dan bütün Türkiye görsün mü? İnşallah Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu burada üretken belediyecilik yapacak, gerçek belediyecilik yapacak. Gerçek ve üretken belediyecilik adaletli belediyeciliktir. Her mahalleye eşit hizmet götürecek. Şehrimizi daha müreffeh hale getirmek için çalışacak. Biz de ona hükümet olarak sonuna kadar destek vereceğiz. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

 

 

“Borcumuzu eser üstüne eser kazandırarak ödemek istiyoruz”

 

 

16 yıl boyunca sizlerin bir kardeşi, bir evladı olarak Bartın'ımıza hizmet etme şerefini, onurunu, gururunu bize yaşattınız. Sizi, siz bizleri buraya getirdiniz, şu anda biz bu kürsüden konuşabiliyorsak sizler sayesinde… Çok güçlü destekler verdiniz. O zor zamanlarımızda hep arkamızda oldunuz. O 15 Temmuz’larda, şu meydanda 30 gün boyunca sizlerle beraber nöbet tuttuk. Darbecilere karşı koyduk. O nedenle bizler sizlere şükran borçluyuz. Son seçimde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Bartın yüzde 60’ın üzerinde bir destek verdi. Büyük bir destek verdiniz. Türkiye ortalamanın çok üzerinde destek verdiniz. Dolayısıyla biz size teşekkür borçluyuz. Bu teşekkür borcumuzu, bu şükran borcumuzu gece gündüz çalışarak Bartın'ımıza eser üstüne eser kazandırarak ödemek istiyoruz.

 

 

“31 Mart Milli İrade Bayramı, Bartın'ın bayramı olsun”

 

 

31 Mart’ta da inşallah hep beraber hem merkezde, hem ilçelerimizde Cumhur İttifakımızın adayları sandıktan yüksek bir destekle çıkarak 1 Nisan'dan itibaren kolları sıvayarak Bartın için gece gündüz çalışacaklar. Ben şimdiden hayırlı uğurlu diliyorum. Sizlere de vereceğiniz destekler için çok çok teşekkür ediyorum. Bugün bizi bu güzel iftar sofrasında bir araya getiren çok değerli Belediye Başkanımıza, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il başkanlarımıza emeği geçen tüm kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar, var olsunlar. 31 Mart Milli İrade Bayramı, Bartın'ın bayramı olsun, Ulus’un bayramı olsun, Amasra'nın bayramı olsun, Kurucaşile'nin bayramı olsun, beldelerimizin bayramı olsun ve Türkiye'nin milli irade bayramı olsun. Sonrasında da Ramazan’ı da hayırlısıyla bitirip Ramazan Bayramı'na erişmeyi nasip eylesin Cenab-ı Allah. Şimdiden hem milli irade bayramınızı kutluyorum. Hem şimdiden kadir gecenizi kutluyorum. Hem de Ramazan Bayramınızı kutluyorum. İki bayramı bir arada yaşamaya var mıyız? Hazır mıyız? Çok teşekkür ediyoruz. Hepinizin bayramlarını kutluyorum. Sağ olun, var olun.”

 

 

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakının Bartın Belediye Meclisi Üyesi Adayları ve AK Parti ve MHP teşkilatları sahneye çıkarken birlik mesajı verdi.

 

 

Bartın’da Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen iftar programında Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a Adalet Bakanlığı logosunun yer aldığı filografi sanatı ile yapılmış bir tablo hediye edildi.

ETİKETLER : Cumhur İttifakı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›