Gülsoy’dan yeni dönem için “hazırız ve kararlıyız” mesajı

AK Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Göker Giray Gülsoy, Kozcağız ve Hasankadı’da mahalleleri ve İlçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, destek isterken “Köylerimizin sorunlarını biliyorum. Bu sorunlara çözüm olmak için halkımızın desteğini bekliyorum. Destek sizden, hizmet bizden. Yeni dönemde de köylerimize hizmet etmek için hazırız ve kararlıyız.” dedi.
Bu haber 2024-03-23 09:41:24 eklenmiş ve 467 kez görüntülenmiştir.

 

NİLAY MERYEM ÇÖMLEK

 

 

“İşimiz hizmet, sevdamız Bartın” diyerek gidilmedik köy, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan AK Parti Bartın İl Genel Meclisi adayları vatandaşlarla bir araya gelerek destek istiyor.

 

 

31 Mart yerel seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran AK Parti Bartın İl Genel Meclisi adayları, vatandaşın gönül teline dokunmaya devam ediyor.

 

 

Gittikleri her köyde büyük bir coşkuyla karşılanan adaylar, köy köy dolaşıp destek istiyor.

 

 

Bartın’da Kozcağız ve Hasankadı halkı tarafından sevilen sayılan, dürüstlüğü çalışkanlığı ve başarıları ile adından söz ettiren AK Parti’nin mevcut İl Genel Meclisi Üyesi Göker Giray Gülsoy’un Bartın İl Genel Meclisi için yeniden aday oluşu memnuniyetle karşılanırken büyük destek görüyor.

 

 

Siyasetten kişisel hiçbir beklentisi ve çıkarı olmayan samimi ve dürüst bir kadroyla yola çıktıklarını belirterek tek amaçlarının hizmet etmek olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Üyesi adayı Gülsoy, gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi köy ziyaretlerine ve çalışmalarına hızla devam ediyor.

 

 

Köy ziyaretlerinde vatandaşlara AK Parti’nin köy politikaları hakkında bilgi veren İl Genel Meclis Üyesi Adayı Gülsoy, Bartın’a bağlı tüm köylerin altyapıdan üst yapıya tüm sorunları bildiklerini ve parti olarak yine tüm köylere ayırmadan ayrışmadan eşit hizmet götüreceklerini vurguladı.

 

 

“Aşkla yeniden bu göreve talibiz”

 

 

Göreve geldiği ilk günkü heyecan ve aşkla önümüzdeki dönemde de hizmete devam etmek istediğinin altını çizen Gülsoy, şunları söyledi:

 

 

“Bartın için, ilçelerimiz için, beldelerimiz için, köylerimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalıştık ve yeni dönemde de çalışmaya devam edeceğiz. İlimizin her köşesine hizmet verebilmek için aşkla yeniden bu göreve talibiz. Alt yapı sorunu olmayan ve yol problemi olmayan köylerimizi ziyaret ettiğimizde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Her daim bizi bağrına basan halkımızın gözlerindeki ışık, yüreklerindeki sevgiyle buluşuyoruz. Halkımız her seçim bizlere sahip çıktı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yine sahip çıkacaktır.

 

 

‘İnsanların en hayırlısı onlara hizmet edendir’ anlayışı ile Kozcağız ve Hasankadı bölgesinde 5 yıldır KÖYDES ve İl Özel İdare programlarımızla yoğun bir şekilde hizmet ettik. Biz hizmete talibiz. Yaparsa AK Parti yapar.

 

 

“Mutluluklarımızı, acılarımızı birlikte yaşadık”

 

 

Yeniden yollara düşüp mahallelerimizde, köylerimizde, ilçemizde, ilimizde tüm hemşehrilerimizle aynı heyecan ve aşkla yeni hizmet ve yatırımları kazandırabilmek istiyoruz. Yenilenen, güncellenen yerel yönetim anlayışıyla İl Genel Meclisinde takım ruhu ile yeniden göreve talip olduk ve gök kubbede hoş seda bırakabilirsek ne mutlu bizlere... Bartın’ımızın, köylerimizin, beldemizin, mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Bu perspektifle geleceğe dönük de en doğru yaklaşım ve adımların da ortak akıl ile neler olabileceğini biliyoruz.

 

 

Çocukluğumun ve gençliğimizin geçtiği bu topraklarda bayramlarımızın, düğünlerimizin sevincini hep birlikte yaşadık. Sevdiklerimizi, arkadaşlarımızı, büyüklerimizi bu topraklara verdik. Bizler Bartın’ımızın sokaklarına, caddelerine, bu topraklara sevdalıyız. Bu sevdamız bizlere güç veriyor, şevk veriyor, heyecan veriyor. Gerisi nasip ama biz.”

 

 

Göker Giray Gülsoy, kimdir?

 

 

1981 doğumlu olan Giray Gülsoy, ortaöğrenimini Kozcağız Çok Programlı Lisesinde tamamlamasının ardından Lisans eğitimini de Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinde tamamlamıştır.

 

 

AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, AK Parti Kozcağız Belde Başkanlığı, AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Gülsoy, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Bartın İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilmiştir.

 

 

2019, 2020, 2021, 2022 ve 2023 yıllarında tüzük gereği her yıl tekrarlanan seçimlerde büyük bir oy çokluğu ile Merkez ilçe Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) üyeliğine seçilen Gülsoy, hali hazırda görevine devam etmektedir.

 

 

2019-2024 yılları arası Bartın İl Genel Meclis Üyeliği görevine devam eden Göker Giray Gülsoy, Tarım Komisyonu Başkanlığı ve İller Bankası Genel Kurul Üyeliği yapmıştır.

 

 

25 yıl Kozcağız'da esnaflık yapan Gülsoy, gençlik yıllarında Kozcağız Belediyespor kulübünde futbol oynamış ve 2014 yılında Tuçe Gülsoy ile evlenmiştir.

ETİKETLER : 31 Mart yerel seçimleri Göker Giray Gülsoy Bartın İl Genel Meclisi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›