9 katılımcıya sınav gerçekleştirildi

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde “Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” sınavı gerçekleştirildi. Yazılı ve performans olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan kişiler “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacak.
Bu haber 2024-03-13 09:17:03 eklenmiş ve 2523 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve TOBB MEYBEM A.Ş. işbirliğinde “Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları” kapsamında “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5” sınavı Recai Mert’in firma sahibi olduğu Mert Otomotiv’de gerçekleştirildi.

 

Alınması Zorunlu Mesleki Yeterlilik Belgeleri kapsamında yer alan Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu ile ilgili olarak TOBB MEYBEM değerlendiricisi Birkan Çörez tarafından 9 katılımcıya “Türkiye’deki Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sistemi” ve “Yetki Belgesine” dair hususlar anlatıldı.

 

 

Sınavlar iki aşamada gerçekleştirildi

 

Eğitim toplantısının ardından Bartın TSO MEYBEM sorumlu personeli Emre Türk koordinatörlüğünde, TOBB MEYBEM değerlendiricisi Birkan Çörez tarafından yazılı ve uygulamalı olarak iki aşamada “Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu Seviye 5 Sınavı” gerçekleştirildi.

 

Yazılı ve performans olarak iki aşamada gerçekleşen sınavlarda başarılı olan kişiler “Mesleki Yeterlilik Belgesi” almaya hak kazanacak. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve TOBB MEYBEM A.Ş. Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Sınavları
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›