“Vatandaşlarımızla her zaman istişare halindeyiz”

Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında Orduyeri Güvenkent Sitesi ile Kavallar Yaşam Merkezi’nde Cumhuriyet ve Aladağ Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.
Bu haber 2024-03-11 09:28:51 eklenmiş ve 2386 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Ortak Akıl Buluşmaları kapsamında Orduyeri Güvenkent Sitesi ile Kavallar Yaşam Merkezi’nde Cumhuriyet ve Aladağ Mahallesi sakinleriyle bir araya gelip, Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

 

 

Vatandaşlarla her zaman istişare halinde olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, gerçekleşen toplantı sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

 

“Vatandaşlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Kıymetleri fikirleri bizler için çok değerli. Hemşehrilerimizle kentimizi beraber yönetiyoruz ve taleplerini yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizleri ağırlayan Orduyeri Güvenkent Sitesi ile Kavallar Yaşam Merkezi’nde Cumhuriyet ve Aladağ Mahallesi sakinlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Ortak Akıl Buluşmaları
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›