MHP Teşkilatı’ndan “birlik” mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı’nın MHP’li Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, teşkilatıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi. Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Fırıncıoğlu, “Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının gücüyle şehrimizi daha ileriye taşımak için 31 Mart’ta başarıya ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum.” dedi.
Bu haber 2024-02-20 10:14:58 eklenmiş ve 3081 kez görüntülenmiştir.

 

“Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız”

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden Cumhur İttifakı’nın Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

 

 

Bartın Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen programa MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Doç. Dr. Sevgi Ünal Karakuş, Ülkü Ocakları Başkanı Duran Iğıl, önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ile teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

31 Mart seçimlerinden Cumhur İttifakı’nın gücüyle ve teşkilatların gayretiyle başarıya ulaşacaklarından emin olduğunu belirten Başkan Fırıncıoğlu, destek veren herkese teşekkür etti.

 

 

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatımızla istişare toplantısında bir araya geldik. Teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakının gücüyle şehrimizi daha ileriye taşımak için 31 Mart’ta başarıya ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

 

 

Başarı için güçlü destek!

 

 

“Bartın için canla başla” etiketiyle sosyal medya hesabından  toplantıya ilişkin paylaşım yapan önceki dönem Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilatı ile düzenlenen programda çok kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Siyasi hayatım boyunca ve girdiğimiz tüm seçimlerde vefakarca bizlerin destekçisi olan, yağmur-kar-sıcak demeden var güçleri ile çalışarak partimizin gücüne güç katan dava arkadaşlarımıza ve partimizin başarılarına emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhur İttifakı Bartın Belediye Başkanı Adayımız olan Sayın Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun seçimden başarı ile çıkması için tüm güçleri ile destek vereceklerine yürekten inandığım teşkilatımıza sevgi ve selamlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›