Fırıncıoğlu’ndan hastane ziyareti

Bartın’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, hastane çalışanlarıyla sohbet ederek, işlerinde kolaylık dilerken hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar diledi.
Bu haber 2024-02-17 11:20:06 eklenmiş ve 3278 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, beraberindeki heyet ile birlikte Özel Aktıp Hastanesi’ni ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi’ni ziyaret etti.

 

 

Personellerle sohbet ederek çalışmalarında kolaylıklar dileyen Başkan Fırıncıoğlu, tedavi için hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına da acil şifalar temennilerinde bulundu.

 

 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Başkan Fırıncıoğlu; “Bölgemizin önemli hastaneleri arasında yer alan Özel Aktıp Hastanesi ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi’ni ziyaret ettim. Hastane çalışanlarıyla sohbet ederek, işlerinde kolaylık diledim. Özel Aktıp Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sevban Karakoç ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Refik Akmaz’a ve Bartın Yaşam Tıp Merkezi Şirket Müdürü Dr. Sayın Hüsamettin Ergin’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›