“Hayal vaatler değil güçlü imkanlar için göreve talibim”

Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, “Kimilerine göre başarılı kimilerine göre başarısız bir dönem geçirmiş olabilirim ama Belediyenin imkanlarıyla yapılacak şeyler sınırlı. Bundan sonra birilerinin belediye başkanı olması için lütfen Bartın’ın 5 senesini kaybettirmeyin. Yalan söylemeden, yapılamayanları yapmak için ben belediye başkanlığına aday oldum. Hayal vaatler değil devletin güçlü imkanlarıyla Bartın’ı geliştirmek için göreve talibim.” dedi.
Bu haber 2024-02-16 09:41:49 eklenmiş ve 2644 kez görüntülenmiştir.

 

Hürriyet Mahallesi’nden Başkan Fırıncıoğlu’na büyük ilgi

 

 

Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Başkan Fırıncıoğlu, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinleyerek fikirleri için vatandaşlara teşekkür etti.

 

Bartın’ın 5 yıl daha kaybedecek zamanı olmadığını belirten Fırıncıoğlu, 31 Mart seçimi için destek isteyerek “Kimilerine göre başarılı kimilerine göre başarısız bir dönem geçirmiş olabilirim ama Belediyenin imkanlarıyla yapılacak şeyler sınırlı. Bundan sonra birilerinin belediye başkanı olması için lütfen Bartın’ın 5 senesini kaybettirmeyin. Yalan söylemeden, yapılamayanları yapmak için ben belediye başkanlığına aday oldum. Hayal vaatler değil devletin güçlü imkanlarıyla Bartın’ı geliştirmek için göreve talibim.” dedi.

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Fırıncıoğlu, “Belediye olarak vatandaşlarımızın düşüncelerini son derece kıymetli buluyor ve ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı, şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı belediyecilik üzerine hizmet üretmeye devam ediyoruz. Hürriyet Mahallesi’ne misafir olarak 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan seçimde desteklerini isteyerek, yaya ile araç köprüsü ve battı çıktılarla trafik sorununu ve Bartın’ımızla ilgili sorunları nasıl çözeceğimizi anlattık. Katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›