Personeliyle bayramlaşan Yalçınkaya’dan Vali Arslan’a ilk ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, vatandaşlarla ve Belediye personeliyle bayramlaşarak sohbet etti. Yalçınkaya, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk resmi ziyaretini de Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’a gerçekleştirdi.
Bu haber 2024-04-16 09:35:18 eklenmiş ve 181 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

Bartın Belediyesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, kurum binasında yoğun katılımla gerçekleşen bayramlaşma programında vatandaşlarla ve Belediye personeliyle bayramlaşarak sohbet etti.

 

Bayramların herkesi kaynaştıran, bütünleştiren, birlik ve beraberlik duygularının artmasına vesile olan, toplumsal huzurun, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği günler olduğunu belirten Başkan Yalçınkaya, “Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde  yaşanmasını temenni ediyorum. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin, Belediyemize bayramlaşmaya gelen dostlarımızın, teşkilat mensuplarımızın ve personelimizin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.” dedi.

 

Bartın Belediye Başkanı Yalçınkaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle Vali Dr. Nurtaç Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ramazan Bayramı kutlama programlarına da katıldı. Katılımcılarla ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yalçınkaya, tek tek bayramlaşarak sağlık ve huzur içerisinde daha nice bayramlara ulaşılması temennisinde bulundu.

 

Bayram sonrası ilk ziyaret Vali Arslan’a

 

Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk resmi ziyaretini Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’a gerçekleştirdi.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Arslan, Başkan Yalçınkaya’ya yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar temenni etti. Başkan Yalçınkaya ise iyi dilek ve temennileri için Vali Arslan’a teşekkürlerini iletti.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›