Bayramlaşarak mesaiye başladılar

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ayhan Kuş ile birlikte Akçamescit şantiyesini ziyaret ederek personeliyle bayramlaştı.
Bu haber 2024-04-16 09:31:10 eklenmiş ve 162 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya, İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı, Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ayhan Kuş ile birlikte Bartın İl Özel İdaresi’nin Akçamescit şantiyesini ziyaret etti.

 

9 günlük bayram tatili sonrasında İl Özel İdaresi personeliyle bayramlaşan Genel Sekreter Karakaya, personelinin geçmiş Ramazan Bayramı kutladı.

 

Karakaya: “Canı gönülden başarılar diliyorum”

 

Genel Sekreter Karakaya, personele hitaben yaptığı kısa konuşmada; “Değerli çalışma arkadaşlarım geçmiş Bayramınızı tebrik ediyorum. Ailelerinizle birlikte nice bayramlar geçirmenizi diliyorum. Bugün hem Bayramınızı tebrik edelim dedik, hem de İl Genel Meclisimizin yeni başkanı ile bir araya gelelim dedik. Bu vesileyle Sayın Başkana ve yeni Meclisimize canı gönülden başarılar diliyorum, yeni Meclisimizin ve Başkanının Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Kalaycı: “Bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız”

 

İl Genel Meclisi Başkanı  Turhan Kalaycı da  yeni dönem Meclisi olarak teslim aldıkları bayrağı daha yukarıya taşımak için çalışacaklarını belirterek “Yeni dönemde hizmet bayrağını biz devraldık. Yenilenen Meclisimizle birlikte sizlerle el ele verip bayrağı daha da yukarıya çıkaracağız. Bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, yeni Meclisimizin Bartın'ımıza, Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Karakaya İl Genel Meclisi Başkanı Turhan Kalaycı Genel Sekreter Yardımcısı Vekili Ayhan Kuş Bartın İl Özel İdaresi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›