Özkan, özlemini dile getirdi

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, yaşanan acı olayların sona erdiği, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, yoksulluğun ve adaletsizliğin son bulduğu, demokrasiyi ve hürriyetleri büyüten, ürettiğini eşit ve hakça paylaşan bir dünya özlemini dile getirerek tüm Bartınlıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Bu haber 2024-04-09 11:21:51 eklenmiş ve 121 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan, bayramların, birlik ve beraberliğimizi perçinleyen, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği kutsal günler olduğunu ifade etti. Özkan, bayramların özünde dayanışma, hoşgörü, barış ve mutluluk olduğunu vurguladığı mesajında şunları kaydetti:

 

“Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan ve güzelliklerin bir arada yaşandığı bayramlar; eş, dost, akraba ve hastaları ziyaret etmek, çocukları sevindirmek, muhtaç kişilere yardım etmek ve dargınlıkların gidermek için en güzel fırsatları sunmaktadır. Bugün bir taraftan bayram sevinci ve mutluluğunu yaşarken, diğer yandan da dünya üzerinde bayrama buruk giren insanların hüzün ve acılarını yüreklerimizde hissediyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle yaşanan acı olayların sona erdiği, gözyaşının yerini sevince bıraktığı, yoksulluğun ve adaletsizliğin son bulduğu, demokrasiyi ve hürriyetleri büyüten, ürettiğini eşit ve hakça paylaşan bir dünya özlemimizi yineliyorum. Değişimle güzelleşen ülkemizde, çok daha güzel bayramlarda buluşmak temennisiyle mübarek Ramazan Bayramımızı yürekten kutluyorum.

 

Bayramın şehrimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan Ramazan Bayramı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›