İş ortakları İşkesen Bilişim öncülüğünde Bartın’da buluştu

Bartın’da bilişim teknoloji sektörünün hızla yükselen markalarından biri olan İşkesen Bilişim, bir ilke imza attı. Güvenlik ve bilgisayar teknolojileri alanında büyük bir organizasyon düzenleyen İşkesen Bilişim sahibi Şaban İşkesen, Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki Dahua Türkiye iş ortakları ile Bartın Öğretmenevi’nde bir araya geldi.
Bu haber 2024-02-27 09:11:04 eklenmiş ve 3376 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın’da genç girişimci Şaban İşkesen’in sahibi olduğu İşkesen Bilişim, Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki Dahau Türkiye iş ortaklarıyla buluştu.

 

Akademik eğitiminin ardından edindiği özel sektör tecrübesiyle “iş hayatındaki asıl önemli nokta insan kazanmak” diyerek çıktığı yolda 2021 yılında kurduğu İşkesen Bilişim Güvenlik ve Alarm Sistemleri firmasıyla sektörde büyümeye devam eden Şaban İşkesen, güvenlik ve alarm sistemlerinde Batı Karadeniz distribütörü olarak kararlılıkla gelişimini sürdürüyor.

 

Bu kapsamda bölgedeki ve Türkiye’deki iş ortaklarıyla sık sık bir araya gelen İşkesen, Bartın’da da bir ilke imza attı.

 

Güvenlik ve bilgisayar teknolojileri alanında büyük bir organizasyon düzenleyen İşkesen Bilişim sahibi Şaban İşkesen, Batı Karadeniz Bölgesi’ndeki Dahua Türkiye iş ortakları ile Bartın Öğretmenevi’nde bir araya geldi.

 

Daha büyük organizasyonlara imza atarak Bartın’daki temelini attığı girişimlerini Türkiye’ye açmak istediğini belirten İşkesen, firmasıyla ilgili de bilgiler verdi.

 

 

 

 

Kalite ve yenilikte öncü!

 

Konusunda uzman, satış, servis, destek ve müşteri memnuniyeti ile hizmet kalitesini en önde tuttuklarını belirten İşkesen, şunları söyledi:

 

“İşkesen Bilişim Güvenlik ve Alarm Sistemleri, dünyanın önde gelen markalarının satış desteğini sağlayan sektöründe öncü bir firmadır. Sahip olduğu geniş marka ve ürün çeşitliliği ile 2021 yılından bugüne dek sektörde her zaman bir adım önde olmayı başarmıştır. Elektronik ve Bilişim sektöründe öncü markalarının bayiliğini yapmakta ve yurtiçi proje, ürün tedariği, teknik destek faaliyetlerini sürdürmektedir. Teknolojik yenilikleri yakından takip eden, uluslararası standartlar ile kalite ve yeniliğe öncülük eden firmamız Bartın’da hizmet vermektedir.

 

İşkesen Bilişim kadrosu, konusunda uzman, satış, servis, destek ve müşteri memnuniyeti ile hizmet kalitesini en önde tutan çalışanlardan oluşmaktadır.

 

Elektrik, elektronik ve güvenlik alarm hizmeti veren firmamız; güvenlik kamera sistemleri, IP diafon distemleri, ses sistemleri, alarm sistemleri, network sistemleri, yangın sistemleri, personel devam kontrol sistemleri, kabinet, fiber optik malzemeler, sarf malzeme hizmetleri sağlamaktadır.

 

Vizyonumuz; yüksek standartlı, kaliteli hizmet vererek müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak, hayatı kolaylaştırmak ve daha güvenli bir yaşama ortam hazırlamaktır.

 

Misyonumuz; elektronik, bilişim ve güvenlik sistemleri sektöründe müşterilerinin isteği doğrultusunda hizmet ve malzeme kalitesini her zaman ön planda tutarak, ürünlerin satışını sağlamaktadır.

 

Firmamız daha kaliteli hizmet verebilmek için satış öncesi danışma, bilgilendirme, projelendirme ve teklif hizmeti sunmaktadır. Firmamız; ‘güven içinde bir yaşam için, İşkesen ile her zaman bir adım önde’ misyonunu hedef almaktadır. Kaliteli hizmete ekonomik olarak ulaşmanın herkesin hakkı olduğuna inanıyor ve sizlere bu hizmeti sağlayabilmek için İşkesen Ailesi olarak Batı Karadeniz’deki iş ortaklarımızla çalışıyor olmaktan gurur duyuyoruz.”

 

İşkesen, önümüzdeki günlerde daha büyük çaplı bir organizasyonla Dahau Türkiye iş ortaklarıyla yeniden bir araya geleceklerini söyledi.

ETİKETLER : Bartın İşkesen Bilişim Şaban İşkesen güvenlik kamerası alarm sistemi
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›