Bartın TSO üyelerine yüzde 10 eğitim indirimi!

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, yapılan indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi. Bartın TSO ile anlaşma sağlayan Bartın Sınav Kursu, protokol kapsamında Bartın TSO üyelerine 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemleri için geçerli olan liste fiyatları üzerinden, yeni kayıtlar için 11 Ekim 2024 tarihine kadar yüzde 10 eğitim indirimi sağlayacak.
Bu haber 2024-05-14 10:05:37 eklenmiş ve 63 kez görüntülenmiştir.

 

Üye Kimlik kartları ile üyelerine indirimli hizmet ve ürün alışverişini sağlayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetimi, yapılan indirim protokollerine bir yenisini daha ekledi.

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ile anlaşma sağlayan Bartın Sınav Kursu, protokol kapsamında Bartın TSO üyelerine 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemleri için geçerli olan liste fiyatları üzerinden, yeni kayıtlar için 11 Ekim 2024 tarihine kadar yüzde 10 eğitim indirimi sağlayacak.

 

 

Üye kimlik kartlarının arkasında yer alan karekod ile anlaşma yapılan kurumların listesine ulaşılacağı ifade eden Başkan Balık, “Üyelerimiz ile protokol anlaşması süreci devam etmektedir. Bu anlaşmalar kapsamında Bartın TSO üyesi olanlar, üye kimlik kartını kullanarak, alınan ürün veya hizmet karşılığında belirli oranlarda indirim alacaklar. Protokol yaptığımız firma sayısını zamanla artırarak üyelerimizin bu uygulamadan en iyi şekilde istifade etmesini sağlayacağız. Bu fırsatlardan faydalanmak isteyen üyelerimiz, üye kimlik kartlarını Bartın TSO’dan ücretsiz bir şekilde alabilirler.” dedi. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›