Bartın TSO’dan Başkan Emiroğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bölge için yapılacak ortak çalışmalar istişare edildi.
Bu haber 2024-05-11 10:51:30 eklenmiş ve 625 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Hasankadı Belediye Başkanı seçilen Şeref Emiroğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

 

Ziyareti gerçekleştiren heyet, Başkan Şeref Emiroğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu’na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bölge için yapılacak ortak çalışmaların istişare edilmesiyle devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)

ETİKETLER : TSO Şeref Emiroğlu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›