TSO heyeti, Karaman'a görevlerinde başarılar diledi

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman'a ziyarette bulunan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) heyeti, Karaman'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.
Bu haber 2024-05-11 10:48:46 eklenmiş ve 638 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı S. Cem Yıldız ve Keramettin Şenkal, Sayman Üye Hasan Ufuk, Yönetim Kurulu Üyesi Yücel Oğullar ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Kozcağız Belediye Başkanı seçilen Mustafa Karaman'ı makamında ziyaret etti.

 

 

Ziyareti gerçekleştiren heyet, Başkan Mustafa Karaman'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’a, Meclis Başkanı Hüseyin Çalıkoğlu’na ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

Bölge için yapılacak ortak çalışmaların istişare edilmesiyle devam eden ziyaret, dilek ve temenniler ile son buldu. (Haber Merkezi)

 

ETİKETLER : TSO Mustafa Karaman
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›